Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Het doel van de vereniging.


De vereniging Oud fokker Employés (afdeling Woensdrecht) is op 16 juni 1983 opgericht om de onderlinge band tussen medewerkers na hun einde van het dienst verband in stand te houden.

Het doel is de onderlinge contacten en de gemeenschapszin tussen haar leden te bevorderen door allerlei  activiteiten te organiseren.

We zijn wekelijks te gast in het M.F.C. Kloosterhof te Hoogerheide alwaar we daar elke maandagmiddag een onderlinge biljartcompetitie spelen en elke woensdagmiddag vrij biljarten is.

Tevens is er elke woensdagmiddag een zogenaamde Soos, waar naast biljarten ook gelegenheid is voor sjoelen, kaarten en Rummikub.

Deze middag is vooral zo gezellig omdat dan veel dames de onderlinge band op peil houden en zo elkaar kunnen bijpraten over het wel en wee van vroeger en nu.

Op elke donderdagmorgen is er van 10.00 uur tot 12.00 uur een bowling team aan het spelen op de plaatselijke Bowlingbaan op Familyland.

Aan het einde van het jaar is er een gezellige kerstmiddag met bingo en loterij met als afsluiting een voortreffelijke Kerstmaaltijd.

Voor verdere informatie zie activiteiten.


Contributie

per persoon:                 €   25,- per jaar


Bestuur

Voorzitter

Sjaak van Loon


Secretaris &

Penningmeester

Frans Buijs

Lid worden

Wil je lid worden van de VOFE Woensdrecht? Het enige wat je hoeft te doen is het aanmeldingsformulier invullen.

Wil je eerst meer informatie? Gebruik dan het contactformulier

Chapieter Webdesign

Vrijwilliger

Jos Jansen