Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

Op woensdag 4 januari verwelkomde onze voorzitter Sjaak alle aanwezigen op de eerste soosmiddag van 2017 met de allerbeste wensen met veel gezondheid en geluk, maar ook om er een fijn verenigingsjaar van te maken met leuke activiteiten.

Ook blikte de voorzitter kort terug op het afgelopen jaar 2016 waar we een gezellige Vastenavond viering hadden gevolgd in juni door een Barbecue, boerengolf en jeu du boules. Later in het jaar nog een gezellige middag bowling, lunch en bezoek aan een bijzonder wagenpark bij Do Meeuws.

Het gehele jaar door werd er competitie gespeeld op alle fronten en het jaar werd afgesloten met een bijzonder leuke eindejaars bijeenkomst. Hier werden o.a. ook de kampioenen in het zonnetje gezet en de prijzen uitgereikt.

Tevens is er een werkgroep opgericht tot behoud van Aviolanda / Elmo, samen met de Luchtmacht, genaamd:  “ de B79 Woensdrecht “  U wordt op de hoogte gehouden van hun activiteiten.

Voor het nieuwe jaar staan weer nieuwe uitstapjes gepland maar hierover wordt u tijdig geïnformeerd.  

Tot slot werd er een toost uitgebracht op het nieuwe jaar en werd en als vanouds gezellig gesjoeld, gekaart en biljard gespeeld deze middag.