Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Op woensdagmiddag 2 januari verwelkomde onze voorzitter Sjaak alle aanwezigen op de eerste soosmiddag van het jaar met de allerbeste wensen en goede gezondheid voor U alle en U familie in het komende jaar 2019.

Terug kijkend op 2018 kunnen we terugkijken op een fantastisch jaar.

De competitie die werd gespeeld op maandag en woensdagmiddag verliep zoals gewoonlijk perfect. Op alle fronten zoals biljart, kaarten, Rummikub en sjoelen werd er leuk gespeeld en gezelligheid stond voorop.

Ook op donderdagmorgen was de bowling actief en ook daar is het erg gezellig De vastenavond viering met de boerenmaaltijd en loterij was zeer geslaagd.

De voorjaars busreis naar Tilburg bij de Schrobbelaar fabriek was uniek en lekker en het bezoek aan de Biesbosch met de mooie rondvaart was een mooie belevenis. Hierna ook nog een lekker diner in Tholen wat wederom zeer geslaagd was.

Voor de vakantie hadden we ook een wijnproeverij bij Gerard en Ester waarbij we ook nog de F27 konden bekijken  die daar als Bed and  Breakfast geparkeerd stond.

De Najaars busreis was onvergetelijk en met een volle bus gingen we naar het Dokters-museum in Hilvarenbeek. Wat een mooie verhalen en erg veel gelachen met de bijzondere leuke uitleg van de gids.  

We vervolgden onze reis naar het museum  " de Acht Zaligheden " alwaar de oude herinneringen van vroeger weer in beeld kwamen. Het diner in Terheijden was prima verzorgd.  

Zo hebben we ook het jaar weer afgesloten met een fijne samenkomst in het Kloosterhof met de bingo en loterij waar we met prachtige prijzen en ook voldaan van het buffet naar huis toe keerde.

De totstandkoming van het Aviolanda en Fokker Erfgoed Museum is gelukt en we gaan medio maart 2019 van start. Hierover wordt U nog geïnformeerd.

Ook wil ik vanaf deze plaats een ieder bedanken die op welke wijze dan ook er voor gezorgd hebben dat we zo een goed verenigingsjaar hebben gehad.

Graag wil ik met u en mijn medebestuursleden Frans en Jos een toost uitbrengen op het nieuwe jaar 2019.


 VEEL GELUK EN EEN GOEDE GEZONDHEID TOEGEWENST     


Naar het fotoalbum