Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Bezoek Museum en Familyland op 3 juli 2019

Op woensdagmorgen 3 juli rond 10 uur werd een grote groep van oud Fokker medewerkers ontvangen door onze voorzitter J. v. Loon in het restaurant de Blauwe Pauw in Ossendrecht.

Een lekker bakje koffie of thee werd allereerst geserveerd met een heerlijk gebakje. Hierna gingen we met volle interesse naar het pas geopende museum “ Wings over Woensdrecht.”

Onder deskundige leiding van de gidsen werd het museum bekeken en bij vele kwamen de herinneringen alweer naar boven. Hier hebben de meesten van ons jarenlang gewerkt en hun Fokkerhart begon toch wat sneller te kloppen bij het zien van al die oude spulletjes, foto’s en boeken.

Om 12.00 uur werd de rondleiding geëindigd en konden we op eigen gelegenheid met fiets of auto ons begeven naar Familieland alwaar we om 13.00 uur verwacht werden.

We gingen n.l. bowlingen op de daar aanwezige banen en werden verdeeld

in diverse groepen. De strijd kon gaan beginnen en wanneer er alle pins omver gegooid werden, werd er luid geroepen en geklapt.  Tevens werd er ook van het biljart gebruikt gemaakt en werden mooie caramboles gemaakt.

De sfeer zat er goed in maar zoals dat gaat wanneer het gezellig is, is een uurtje zo voorbij en gingen we dorstig naar het restaurant om te genieten van een lekkere brunch, die bestond uit diverse koude salades en warme gerechten zoals spareribs, kibbeling, gehaktballetjes en seizoen gerechten.  Bovendien was er volop koffie, thee en melk.

Na afloop van het eten werd een kleine pauze ingelast en de zaal werd klaargemaakt voor een mooie verloting en aansluitend de prijsuitreiking van de diverse spel-onderdelen die we in het voorjaar op de soos dagen gespeeld hadden.

Frans hield de verloting en zorgde dat toch wel iedereen een leuk prijsje had waarna Jos de prijzen uitreikte aan de diverse winnaars van Sjoelen, Kaarten, Rummycub, Bowling en Biljarten.

Als afsluiting gingen we met zijn alle nog op de foto en konden vaststellen dat we het allemaal erg naar ons zin hebben gehad met dank aan het bestuur die dit alles verzorgde.
Naar het fotoalbum