Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Eindejaarsmiddag V.O.F.E. op 15 dec. 2015

Dit jaar hebben we gekozen om het jaar af te sluiten met een gezellige eindejaarsmiddag en die werd zoals gebruikelijk weer in de theaterzaal van het M.F.C. Gehouden. Ook weer een feestelijke middag voor alle leden van V.O.F.E. waarbij de jaarlijkse onderdelen op de agenda stonden zoals uitreiking van diverse prijzen. Gebruikelijke waren er toch weer enkele verrassingen die op het programma stonden die voor aanvang niet bekend waren.

Nadat de voorzitter iedereen welkom had geheten werd de middag geopend met twee rondjes bingo, boodschappenmanden als prijs in de eerste ronde. In de tweede ronde diverse elektrische artikelen. Veel spanning wanneer je op twéé of één nummertje zat te wachten en dat viel natuurlijk altijd bij iemand anders. De gelukkige winnaars konden met een goed gevoel terugkijken op een van hun mooie prijzen.

Vervolgens werden er diverse prijzen uitgereikt van de verschillende competities waar ze in afgelopen jaar hadden deelgenomen. We noemen o.a. Bowling, Biljarten, Sjoelen en Kaarten. De eerste 3 winnaars kregen per onderdeel allemaal een verrassings pakket mee dat zeker zo rond de feestdagen van pas kwam.

Bij de afdelen Sjoelen was wederom Mevr. de Heer een ware kampioen. Bij biljarten ging Dhr. Borgmeijer met de hoogste serie lopen in de B-Poule. nl. 15 caramboles.

Hierna werd de eerste verrassing gemeld in de vorm van een optreden van onze gastspreker Dhr. Asselbergs uit Bergen op Zoom. Die vertelde op zijn eigen manier in het Bergs dialect allerlei anekdotes uit zijn bijzonder leven. Hilariteit alom en hij kreeg daarbij veel lachers op zijn hand. Heel gezellig.

Na de pauze was Dhr. Asselbergs weer bereid om het een en ander te vertellen en hij zo op ging in zijn verhalen dat hij ze uiteindelijk ook nog geloofde ook. Alweer een geslaagd optreden.

Vervolgens had Frans deze keer een oude film geleend gekregen van Mevr. de Heer die liet zien hoe het 25 jarig jubileum gevierd werd bij Fokker.Veel gezichten uit die tijd werden toch direct herkend zo ook het overzicht van het toenmalige fokkerterrein. Unieke beelden die voor de meeste toch mooie herinneringen opriepen.

Tot slot werden er nog foto’s getoond van de afgelopen Reünie en van het biljart kersttoernooi.

Hierna werd het tijd voor de algemenen grote verloting met diverse prijzen die op een grote tafel stonden uitgestald. De loten werden snel aan de man gebracht en de spanning liet op naar mate de prijzen groter werden.Iedereen kon uiteindelijk winnen maar het probleem is altijd, had je wel het goeie lootje!!

En zo liep deze middag toch weer snel ten einde waarna we uitgenodigd werden door onze voorzitter om deel te nemen aan een lekkere maaltijd verzorgd door Jacqueline en Gerard van het M.F.C.

Na dit heerlijke buffet konden we terugzien op een mooie eindejaarsmiddag.

Als presentje werd er nog een ballpoint uitgereikt en met een tevreden gevoel werd er van iedereen afscheid genomen met de gebruikelijke wensen voor het nieuwe jaar 2016.

Naar het fotoalbum