Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden
Naar het fotoalbum

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Op woensdag 3 januari verwelkomde onze voorzitter Sjaak alle aanwezige op de eerste soosmiddag van 2018 met de allerbeste wensen met goede gezondheid en geluk en dat we er weer een fijn verenigings jaar van zullen maken.

Jammer dat onze twee bestuursleden nu niet aanwezig kunnen zijn daar Jos plotseling opgenomen is in het ziekenhuis en Frans later komt wegens een crematie van een Familielid.

Vervolgens een korte terugblik van het jaar 2017.

De Vastenavond viering met de boerenmaaltijd en loterij was zeer geslaagd.

De voorjaarsreis naar Scheveningen met bezoek aan Omniversum en Sea Life was perfect, zo ook de het diner in Tholen.

Het bezoek aan Mattenburg, begeleid door Marion en Carina, was een openbaring wat daar allemaal te zien was. Daar dronken we als afsluiting nog een kopje koffie / thee en gingen hierna naar Woensdrecht. Op de camping aldaar hadden we een mooie loterij en een lekkere Barbecue.

Ten slotte in het najaar nog een bezoek aan het streekmuseum bij St. Willebrord

en aansluitend naar vliegveld Seppe voor een lunch met bezoek aan het vliegtuigmuseum Seppe.

Als afsluiting van het jaar weer een eindejaars bijeenkomst met Bingo, loterij, prijsuitreikingen en optreden van de Putse zanger Ron van Hoof waarna we aanschoven aan een heerlijk buffet in de Foyer.

Tevens is de werkgroep Aviolanda / Elmo Fokkererfgoed bezig een museum in te richten samen met de Koninklijke Luchtmacht Woensdrecht die toegankelijk is voor iedereen. Hopelijk in februari meer duidelijkheid hierover.

Het ledenaantal is gelijk gebleven met 92 leden dus al met al een goed jaar 2017.  

Voor 2018 spreekt de voorzitter uit dat we weer van plan zijn om van alles te organiseren waarbij u tijdig geïnformeerd wordt middels de bekende Nieuwsbrief.

Een toost is hierbij op zijn plaats voor het nieuwe jaar 2018 met behoud van een goede gezondheid.

Gelukkig Nieuwjaar 2018 allemaal.