Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Jaarlijks Kersttoernooi Biljartafdeling 2015.

Gebruikelijk is dat de afdeling biljart tegen het einde van het jaar onderling een biljarttoernooi om een mooi kerstkonijn houden. Op Maandagmiddag 14 december was het zover en deze keer was de organisatie in handen van Havermans en de Booij. Deze werden angstvallig in de gaten gehouden door Jos maar ze hadden de touwtjes strak in handen en het verliep allemaal op rolletjes.

De opdracht was dat elke deelnemer een willekeurige tegenstander kreeg die de opdracht had zoveel mogelijk caramboles te maken met vermelding voordat er gestoten werd wat voor soort caramboles gemaakt zou worden. Wel werd er in twee poules gestreden waarbij deze keer voor het eerst ook een vrouwelijke deelneemster was n.l. Marijke.

De strijd ontbrandde nadat de start gegeven werd op alle fronten en er werd op hoog niveau gespeeld. Net iets te kort, potverdorie te zwak getrokken, te sterk en nog meer van die opmerkingen waarbij de ballen die mis waren het meeste commentaar kregen.

Uiteindelijk na de vele wedstrijden op deze middag werden na afloop de punten geteld. In Poule B was Bram Vonk de beste en in Poule A onze nieuw Lid Jan Verdult de winnaar die wel heel bijzonder sterk speelde.De eerste drie per poule kregen een mooi prijs in de vorm van flessen wijn mee naar huis maar het konijn was dit jaar nergens te bekennen.

Met dank aan de organisatie hebben we weer een mooie en spannende afsluiting van het biljartseizoen verwerkt en kijken uit naar de nieuwe competitie Bandstoten begin januari 2016.


Naar het fotoalbum