Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Nieuwjaarsreceptie V.O.F.E . 06 januari 2016

Sjaak verwelkomde iedereen op deze drukke receptie en blikte kort terug op het afgelopen seizoen.

De carnavalsmiddag, begin het jaar, was goed aangeslagen bij de deelnemers en na afloop werd er met veel lust de voortreffelijke boerenmaaltijd naar binnen gewerkt. Deze middag willen we zeker elk jaar herhalen. i

Ook is de website in 2015 opgezet. Zoals we kunnen zien zijn er erg veel leden en belangstellenden die deze site bezochten. We proberen hem nu zoveel mogelijk actueel te houden in 2016.

De busreis naar Den Bosch was ook een groot succes en we genoten van de struisvogels en het trappistenklooster La Trappe. Gelukkig viel ons bootreisje letterlijk in het water daar we niet konden uitvaren vanwege een ontzettende hoosbui. ( Jammer hé ) Hebben dan toch in den Bosch een lekkere Bossche Bol op.

De reünie was uiteindelijk wel het hoogtepunt van het jaar 2015. Veel werk is er verzet door de werkgroep. Veel dank dan ook nogmaals aan deze groep.

Het Aviolanda – Fokker familie gevoel was er helemaal en we konden dit duidelijk merken op de dag zelf. Het was een fantastische middag en als afsluiting een spetterende theatervoorstelling over Anthony Fokker.

Dit moment lijkt mij dan ook geschikt om met jullie alle een toast uit te brengen op het nieuwe jaar 2016 waarbij wij hopen op een goed en gezond jaar.

Nadat we van de champagne nog konden nagenieten meldde de voorzitter wat de plannen waren van de activiteiten in 2016 met name de a.s carnaval, een busreis en het eindejaarsfeest.

De werkgroep is intact gebleven en willen ons in de komende activiteiten zeker weer ondersteunen.

Na allen nog een gezellige middag toegewenst te hebben werd het officiële gedeelte afgesloten en werd en op deze soosmiddag wederom gebiljart, gekaart en gesjoeld dat het een lieve lust was.