Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Carnavalsmiddag met wedstrijden V.O.F.E   

Opkomst was goed te noemen voor deze middag. 22 deelnemers  

Rikken met 4 deelnemers die een  mooie middag hebben gekaart.  3 mannen en 1 vrouw namen het tegen elkaar op. Hoog werd er geboden, wat niet altijd lukte maar de terechte winnaar was deze keer Riet die de heren het nakijken gaf. Tweede plaats Geert en derde Henk.

Bij het Sjoelen waren 3 dames die met elkaar de strijd aangingen. De schijf moest in een bepaald gleufje gegooid worden met niet altijd lukte. Bij Nel ging het gewoon goed, gooide regelmatig de hoogste serie en werd dan ook de uiteindelijke winnares. Een goede tweede was Joke die wonderbaarlijk zeer goed gooide. Derde werd hier dan Corrie.

Rummikub werd dit jaar voor het eerst bij de carnavalsmiddag ingevoerd en er waren hier 3 dames die de strijd met elkaar aangingen. Geroutineerde spelers die wisten hoe ze moesten spelen en ook van een gokje hielden. Marianne was hier duidelijk de beste in en werd dan ook eerst, gevolgd door Jo die tweede werd. Corrie had duidelijk veel pech dat anderen net uitspeelden en werd derde.   

Voor het biljarten in zowel A als B. klasse  was dit jaar gekozen voor honderden.Een verrassend spel waarbij het kapot spelen deze keer ook weer een grote rol speelde In de A klasse stond Frans op de hoogste plaats maar speelde zich kapot in de tweede ronde  Dit overkwam Ad ook waarbij Geert er met de eerste plaats vandoor ging. Jaap was in deze een goede tweede, die had geleerd van vorig jaar.

In de B. Klasse waren  de verrassingen ook niet van het biljart. Doordat verschillende deelnemers zichzelf kapot speelden n.l.  Jos, Harrie, Harry en Jan, kregen we hier een super verrassende uitslag. Vic profiteerde hier optimaal van en werd eerste, gevolgd door Harrie Korver die als tweede eindigde. Marijke werd uiteindelijk mooi derde.

Na afloop van al dit geweld was er een leuke loterij met mooie prijzen waarbij de meeste deelnemers een leuk prijsje mee naar huis konden nemen.      

Als slot van de middag was er dan de gezamenlijke maaltijd met boerenkool en worst of gehaktbal waarvan wij allen zeer hebben genoten.

Een geslaagde middag waarbij de organisatie een mooi applaus kreeg.