Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden
Naar het fotoalbum

Wijnproeverij en Barbecue   

Op woensdag 11 juni 2018 was de laatste dag eigenlijk voor de vakantie van de soosmiddag van VOFE. Het bestuur had een leuke activiteit georganiseerd op deze middag en we werden om 13.15 uur verwacht bij de wijnproeverij van Gerard Horstink te Hoogerheide.

m 13.30 uur werden we welkom geheten door Gerard en Ester waarna we eigenlijk nog iets te zien kregen wat zeker in de smaak zou vallen n.l. een oude Fokker F27 die omgebouwd is als een Bed & Breakfast Vliegtuig.

We kregen gelegenheid om dit te bewonderen en keken onze ogen uit hoe de cabine omgetoverd was tot een mooie logeerplek. Een bad, sauna, bed en zitruimte gewoon aanwezig.

De cockpit was ook geheel intact gebleven en al vele instrumenten, schakelaars en hendels zaten op de goede plaats.

Natuurlijk nog een groepsfoto met de F27 en daarna gingen we aan de wijn.

Gerard vertelde allerlei zaken over de witte en rode wijn en intussen schonk Ester de proefglaasjes vol. Er werd geproefd, geroken, gekeurd en ook uitgespuugd, en zo hadden we een ware wijnbeleving  bij Gerard en Ester.

Maar de middag was nog niet om en we sprongen, toch al wel licht beneveld door al die wijn, op de fiets naar Woensdrecht waar we werden ontvangen door Kees Palinckx van Non Plus Ultra.

Ontvangst was prima met een welkomstdrankje en daarna werden we verrast met de prijsuitreiking van de gespeelde wedstrijden op de woensdagmiddag-soos,  bowling en 's maandag biljarten.

De prijzen van Bowling, Rummikup, Sjoelen, Kaarten en Biljarten werden uitreikt door Sjaak en Frans.  

De eerste drie van elk onderdeel werden verblijd met een mooi prijsje en een welgemeende felicitatie van de aanwezigen.

Wel, nu tijd om de magen te vullen en daarom werd er door Kees van Non Plus dit op zijn eigen leuke wijze geopend en kon iedereen gaan barbecueën. Het zag er allemaal Pico Bello uit.

Later in de middag werd er ook nog een leuke verloting gehouden en vele gingen met een leuk prijsje huiswaarts.

Alweer een leuke middag van de VOFE, 'n wijnproeverij, 'n prijsuitreiking, 'n barbecue en 'n loterij, een mooi programma waar we met plezier aan terug kunnen denken.

Met dank aan de organisatie Sjaak en Frans.