Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Eindejaarsmiddag 2018

Op 17 dec. werd het jaarlijkse eindejaarsfeest weer gehouden in de theaterzaal van het M.F.C.

Om 13.30 uur werd door de voorzitter iedereen verwelkomt en werd er begonnen met een aantal bingo rondes. Spanning natuurlijk want wie kon uiteindelijk Bingo roepen. Het verliep zoals gewoonlijk zeer soepel en de ballen werden door Frans op vakkundige wijze uit deze toch wel ouderwetse ballenmolen getoverd. De prijzen werden ook weer keurig en netjes ingekocht door Sjaak en Marian.

Hierna een optreden van een plaatselijk Trio, de Kokteel Sjeekers uit Putte, wat begon met diverse liedjes in de kerstsfeer en oude tijd. Er had best wat meer ritme in gekund maar met hun tweede optreden was het wel wat beter.

Het volgende item stond op het programma n.l. de prijsuitreiking van de diverse competitie die in de tweede helft van het jaar werden verspeeld.

De aangeschafte prijzen, keurig verpakt door Jos en Frans, werden door Jos op leuke wijze uitgereikt in een mooi gevulde tas.

Tevens werd er door Frans mooie foto's gemaakt die straks te zien zijn op de website  onder het item Activiteiten.

Als laatste item in de theaterzaal was een spetterende loterij.

Veel loten werden dan ook verkocht en de spanning steeg naarmate de prijzen steeds mooier werden. De gelukkigen gingen dit jaar ook weer met een blij gezicht naar huis en zoals ik kon zien waren er op alle tafels wel prijzen gevallen.

Vervolgens gingen we over naar de Foyer alwaar Gerard en Jacqueline van het MFC een keurig buffet verzorgd hadden en dat lieten we ons allemaal goed samen.  

Met de komende feestdagen voor de deur konden we terugkijken op  een geslaagde middag met dank aan het organiserend Comité.  


Naar het fotoalbum