Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Jaarlijkse Kerstviering op 16 dec. 2014

Zoals gebruikelijk is er elk jaar, als afsluiting van het seizoen, de jaarlijkse kerstviering  in de theaterzaal van het M.F.C. Kloosterhof.

Een feestelijke middag voor alle leden van V.O.F.E.  en zoals elk jaar weer werden de gasten ontvangen met een kopje koffie / thee en een stukje banketstaaf.

Nadat onze nieuwe voorzitter iedereen welkom had geheten werd de middag geopend met een aantal rondjes bingo waarbij mooie prijzen gewonnen konden worden. Veel spanning wanneer je op twéé of één nummertje zat te wachten en dat viel natuurlijk altijd bij iemand anders. De gelukkige winnaars konden met een goed gevoel terugkijken op een van hun mooie prijzen.

Vervolgens werden er diverse prijzen uitgereikt van de verschillende competities waar ze in afgelopen jaar hadden deelgenomen. We noemen o.a. Bowling, Biljarten, Sjoelen en Kaarten. De organisatie had voor elke spelsoort prachtige prijzen voor de Kampioenen,  tweede en derde plaatsen.

Hierna werd  het tijd voor de algemene grote verloting met diverse prijzen die op een grote tafel stonden uitgestald. Iedereen kon uiteindelijk winnen maar het probleem is altijd, had je wel het goeie lootje!! Het zat meestal niet aan de tafel waaraan je zat maar ging ergens anders heen. De gelukkigen zijn altijd tevreden, maar de spanning om een mooie prijs zelf te winnen is altijd aanwezig.

Het programma gaf weinig ruimte voor een grote pauze maar nadat we onze drankjes hadden gekregen stond daar ineens Den Theun voor onze snuit met allerlei verhalen over wat hij allemaal had meegemaakt. Diverse Fokkerleden werden ook in zijn anekdotes genoemd tot grote hilariteit van de aanwezigen.

Na deze act werd er nogmaals Bingo gespeeld, en de superloterij ging als vanouds als een speer omdat er veel animo was voor de geweldige prijzen. Jos gaf, zoals gewoonlijk met zijn praatje over de prijzen, een goed kijk op wat er te winnen viel en deelde uit de losse pols alle prijzen uit.

Nadat de prijzen verdeeld waren gaf de voorzitter aan dat er nog een verrassing op de rol stond n.l. een verslag van de busreis die we gemaakt hadden met de Fokkerleden. Frans liet daarvan een mooie foto / film productie zien hoe het daar was bij  Avio Drome in Lelystad.

Met nog een spetterend optreden als afsluiting  met Den Theun eindigde deze middag in de grote zaal en werden we uitgenodigd voor een kerstbuffet verzorgd door Jacqueline en Gerard van het MFC Kloosterhof. Na dit heerlijke buffet konden we terugzien op een mooie kerstviering  waarbij Sjaak alle vrijwilligers bedankte voor de organisatie van deze dag.

Tevreden keerden de leden huiswaarts waarbij ze nog een lekkere doos bonbons meekregen waarvan ze tijdens de kerstdagen konden genieten.

Naar het fotoalbum