Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Busreis naar Aviodrome

Op woensdag 22 oktober 2014 gingen we een dagje uit met de V.O.F.E. leden naar Lelystad. Daar bezochten we op het vliegveld het vliegtuigmuseum " Aviodrome " .

Bij aankomst genoten we eerst van een kopje koffie met appelgebak met daarboven op een lekker dot slagroom.

Uiteindelijk konden wij het museum op eigen  gelegenheid bezoeken waarbij we om 13.00 uur gezamenlijk  een kleine lunch namen en het vertrek gepland stond om 17.00 uur.

Wat we allemaal te zien kregen in dit museum was ongelofelijk. Allerlei types vliegtuigen konden we zien en zelfs in de vliegtuigen konden  we alles zien hoe dat eruit zag. Zelf diverse cockpits konden we van dichtbij bewonderen. Het was ook voor veel oud Fokkermedewerkers een lust voor het oog om al die oude fokker toestellen weer eens van dichtbij te zien, aan te raken en over te vertellen.

Een geslaagde uitstap dat werd afgesloten met een lekker diner onderweg en een mooie indruk van al deze vliegtuigen in dit prachtige museum.

Natuurlijk staan er foto’s van deze reis in het foto album, maar bekijk vooral ook de video-presentatie! Klik op de knoppen hieronder.Naar de foto's Naar de video presentatie