Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Carnavalsmiddag 2014

Op woensdag 11 februari  was het carnaval bij de V.O.F.E. Degenen die zich hadden opgegeven hadden zich leuk verkleed in een carnavals outfit, maar vooral de rode zakdoek en ut gurdijn waren de standaard attributen.

De mensen werden verdeeld volgens opgave aan het biljart, sjoeltafel en kaartafel.

Bij het biljarten werd er een mooi spel gespeeld genaamd honderden waarbij je met 4 verschillende kleuren biljartballen een totale score van 100 moest realiseren . Het leek allemaal wel makkelijk maar de truck was om zo te spelen dat je precies 100 punten maakte. Veel leut en hilariteit.

Zo ook bij het sjoelen waarbij de dames in de meerderheid waren. Er werd op topniveau gespeeld  en de schijven vlogen alle kanten op.  Goeie scores werden er toch gegooid door die smalle spleetjes.

Het rikken is een spelletje voor geroutineerde kaarters en er werd maar op één tafel gespeeld dat het een lieve lust was. 10 slagen , misere, enz. werden vlot gespeeld maar niet altijd gehaald. Voor deze mannen een leuke middag om verkleed eens een potje te kaarten.

Uiteindelijk leverde het voor ieder spelsoort een winnaar of winnares die na afloop een mooie prijs in carnavaleske sfeer konden ontvangen.

De middag werd tenslotte afgesloten,  zoals het met carnaval hoort, Boerenkool met  Boerenworst wat iedereen zich lekker liet smaken.

Na afloop van deze maaltijd werd er met een rond buikje en een goed gevoel terug gekeken naar deze middag. De voorzitter sloot dan ook deze middag af met de uitspraak voor de komende dagen:   

Agge mar leut et.


Terug naar activiteiten