Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Busreis Scheveningen

Op woensdag 19 mei 2017 gingen we met een mooi gezelschap naar Scheveningen. De bus arriveerde keurig op tijd en het beloofde een zonnige dag te worden. Mevr. De Heer had een klein ongelukje bij het instappen aan haar scheenbeen waardoor ze genoodzaakt was haar been te laten behandelen bij de dokter en moest helaas afmelden.

De bus vertrok richting Den Haag alwaar we aankwamen bij het Omniversum. Daar werden we ontvangen met een heerlijk bakje koffie of thee en een lekker stuk appelgebak. Daarna gingen we genieten van een prachtige “Adventur “  een film over o.a. de Grand Canyon en diverse andere gebieden van de wereld. Sjaak en Annie Buijs herkenden diverse plaatsen waar ze zelf al eens waren geweest. Een uitermate mooie belevenis om zo over die gebieden te vliegen. Het leek net echt.  

    

 Uitgerust en met een mooi gevoel van de prachtige film gingen we naar de Pier van Scheveningen.Daar konden we genieten van de zon, strand en lunch voordat we naar de volgende attractie gingen n.l. Sea Life.   Iedereen was daar om 15.30 uur aanwezig en gingen kennis maken het leven in het zeewater. Fantastische onderwerpen , vissen en planten werden belicht en uitgelegd. Zeker de moeite waard om dit gezien te hebben.


Om 17. 00 uur werd er vertrokken richting Tholen alwaar het diner op ons wachtte. We arriveerden mooi op tijd bij het Koggedek waar we een mooie plaats op het achterdek kregen. De zon scheen, lekker weertje zo op het water en we werden verrast door een geweldig buffet. We konden kiezen waar we zin in hadden en het smaakte allemaal perfect. De complimenten bleven niet uit na afloop van het diner en we genoten nog lekker na van een drankje.

 

Terugkijkend was dit weer een geslaagde dag, veel mooie indrukken opgedaan en natuurlijk fantastisch weer.  We kijken uit naar de volgende busreis.


Naar het fotoalbum