Home Over ons Nieuws Uitslagen Agenda Activiteiten Foto-album Contact Voor leden

Carnavalsmidag 2018


Op woensdagmiddag 7 februari was het weer zover dat de carnavalsmiddag voor de oud medewerkers van Fokker werd gehouden in het M.F.C. Kloosterhof. Allen werden daarom ook verwacht in carnavalskledij om de sfeer te verhogen.

De voorzitter opende deze middag met iedereen welkom te heten en maakte gelijk ook melding dat onze secretaris Jos later zal aanschuiven bij de boerenmaaltijd. Fijn dat hij er toch bij is en alvast goede moed toegewenst voor zijn komende operatie.


De speeltafels werden door de wedstrijdleiders Sjaak en Frans ingedeeld en iedereen werd op de hoogte gesteld van de spelregels.

Het Sjoelen, Kaarten en Biljarten kon beginnen en er werd op alle fronten stevig gespeeld.

Bij Rikken ging het er wel serieus aan toe, iedereen wilde winnen, maar, de tegenstanders probeerde daar een stokje voor te steken.

Zo ook bij het sjoelen , dat op twee tafels werd gespeeld. De schijven moesten door de opening wat niet altijd lukte. Ook hier kwam geluk toch zeker van pas.

Ook biljarten werd op twee tafels gespeeld waarbij het spel 100 derde serieus werd gespeeld. Veel hilariteit was er wanneer iemand boven de 100 uitkwam zodat de tegenspeler/ster met de winst aan de haal ging.


Tegen 16.30 uur werd de finale gespeeld van het biljarten waarna na afloop de grote loterij begon.

Veel loten werden er verkocht en de mooie prijzen, aangekocht door Sjaak en Marian, werden door diverse leden gewonnen. De een iets meer dan een ander maar ja bij zo’n spel moet je ook een grote dosis geluk hebben.


Hierna werden de prijzen van de wedstrijden uitgereikt en alle kampioenen kregen een mooie mand met inhoud mee wat op het winterse weer en carnaval sloeg.


De middag werd tenslotte afgesloten, hoe kan het ook anders, met boerenkool, worst of bal gehakt, wat door Jacquelien en Gerard overheerlijk was bereid.

Het was smullen geblazen en tijdens het eten werd ook deze middag nog even doorgenomen en de leuke momenten werden nog even aangescherpt.


Veel dank aan de organisatie van deze middag  Sjaak, Frans en Marian.


Naar het fotoalbum